Στόχοι του ιατρείου είναι:

 

η επαναφορά και διατήρηση της στοματικής υγείας,

η απόδοση της αρμονίας και της φυσικότητας στο χαμόγελο,

η λειτουργική αποκατάσταση της μάσησης και της ομιλίας

και πάνω απο όλα η ικανοποίηση των ασθενών μας

και η ανάκτηση της αυτοπεποίθησής τους

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η πλέον σύγχρονη λύση στην αναπλήρωση των δοντιών που έχουν χαθεί. Μοιάζουν και δίνουν αίσθηση ίδια με τα φυσικά δόντια και διαρκούν εφόρου ζωής.

Η επιτυχία των εμφυτευμάτων αποδίδεται στην απόκτηση και διατήρηση οστεοενσωμάτωσης, επαφής – σύνδεσης δηλαδή με το οστό. Η απώλεια ενός ή περισσότερων δοντιών αποκαθίσταται με αξιοπιστία και επιτυχία, χωρίς τη συμμετοχή των διπλανών δοντιών.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται και θεραπεύεται εξατομικευμένα, βάζοντας πάντα σε ισορροπία τις ανάγκες, τις προσδοκίες και τις δυνατότητες του ασθενή.

Με τη χρήση φωτογραφιών, βίντεο και με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, πραγματοποιείται ανάλυση του χαμόγελου του ασθενή, πριν ακόμη γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση πάνω του. Ο ασθενής μπορεί να δεί και να “δοκιμάσει” την εικόνα του τελικού αποτελέσματος με μεγάλη ακρίβεια.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Η λεύκανση των δoντιών είναι μια συντηρητική αισθητική θεραπεία και  στοχεύει στην αλλαγή του χρώματος και της φωτεινότητας των δoντιών. Είναι ασφαλής και ανώδυνη και εφαρμόζεται στα δόντια χωρίς να επηρεάζει το σχήμα τους.

Η καλύτερη μέθοδος λεύκανσης είναι ο συνδυασμός 1-2 συνεδριών στο ιατρείο και ειδικών ναρθήκων για χρήση στο σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι σύντομα ορατό και ολοκληρώνεται σε χρήση των ναρθηκών για 10-15 ημέρες.

ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΟ SCANNER

Πλέον ο σύγχρονος τρόπος καταγραφής και αποτύπωσης των οδοντικών φραγμών. Καμία ταλαιπωρία για τον ασθενή, καμία δυσάρεστη εμπειρία απο δισκάρια και αποτυπωτικά υλικά. Ιδανικό για ασθενείς με έντονο αντανακλαστικό.

Απόλυτη ακρίβεια και μειωμένος χρόνος

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ

Προσθετική συμβατική ή/και επιεμφυτευματική αποκατάσταση απο τα απλά ως τα πλέον σύνθετα περιστατικά.

Η συνεργασία του ιατρείου με κορυφαίους οδοντοτεχνικούς και χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα υλικά και τεχνικές, εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα τελικών προσθετικών εργασιών.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Διαδικασία με την οποία με χρήση κατάλληλου λογισμικού (software) γίνεται το σχέδιο θεραπείας της τοποθέτησης του εμφυτεύματος και στη συνέχεια με χρήση ειδικού χειρουργικού νάρθηκα η τοποθέτηση με υψηλή ακρίβεια του εμφυτεύματος στο οστό